Överbelastning eller dålig hållning vanlig orsak till muskelvärk

By 17 oktober, 2018Leder och muskler

Muskelvärk

Muskelvärk kan bero på många olika orsaker. Träning, stress eller virusinfektion kan orsaka detta, dock är en vanlig orsak helt enkelt överbelastning. Dålig hållning är också en vanlig orsak, då oftast i rygg, nacke och axlar. Detta tvingar musklerna att jobba på ett sätt dom inte är gjorda för och det leder till överbelastning och muskelspänningar.

Lindring:

Vi rekommenderar att massera och avsluta med att smörja med Luna Reumassage. Detta lindrar smärtan på ett effektivt och naturligt sätt. Luna Reumassage innehåller Spritus menthaecumsale som är antiseptisk och antiinflammatoriskt, Enbärsolja och lavendelolja som är avslappningsfrämjande, lugnande och blodcirkulationsfrämjande. Produkten innehåller även Kamfer som motverkar lokal blodstockning på ett effektivt sätt.

Bottom text test