HighCosm Ltd – Dr.Kelen är specialiserat på forskning, utveckling och produktion av växtbaserade, förebyggande och terapeutiska, naturkosmetiska produkter för bl.a fitness och sport, body shaping, terapeutiska (rygg, axlar, ben och fötter, diabetes ) och massage.

Företaget grundades 1992 som ett familjeföretag av det ungerska apokareparet herr och fru Dr.Kelen. Företaget drivs fortfarande av grundarna tillsammans med barn och flera högkompetenta medarbetare, för att säkerställa den framtida dynamiska utvecklingen av företaget. De unika och konkurrenskraftiga produkterna är ett resultat av mer än 40 års erfarenhet inom skönhets- och läkemedelsindustrin tillsammans med en stabil kontinuerlig vetenskaplig utveckling.

Dr.Kelens strategi bygger på innovativ R&D (Research and Development) som syftar till att använda sitt eget naturliga, växtbaserade och aktiva Herbal-System™ – koncept som undviker användning av onödiga konserveringsmedel, doft och färgämnen. Kliniska, dermatologiska och hypoallergena tester garanterar säkerhet och mycket hög produktkvalitet.