Aktuellt

@amnaturlakemedel

Kropps ställning och hållning är viktigt!

By Leder och muskler

Visste du att om du har en oergonomisk arbetsställning eller till och med ett stillasittande jobb framför tex. vid datorn så kan du få en dålig kroppshållning, vilket kan leda till ledbesvär.
Om du har ledbesvär, så rekommenderar vi att testa våran Luna Leder emulgel som är utvecklad av apotekare.
Produkten hjälper till att lindra din smärta med styrkan av MSM, Blukosamin och Borswelia-extrakts egenskaper.
Må gott och var rädd om dig och din kropp!

Såväl otränad som vältränad kan få träningsvärk

By Aktuellt, Leder och muskler, Tips och råd

Träningsvärk:

Träningsvärk drabbas dom flesta av ibland, och framträder ofta 24-72 timmar efter att ha fysiskt belastat sina muskler. Såväl otränade som vältränade idrottsutövare kan få träningsvärk. Träningsvärken brukar kännas som mest ett till två dygn efter ansträngningen och klingar sedan bort.

Lindring:

Vill du lindra träningsvärk så kan du smörja med Luna Reumassage som lindrar och minskar smärtan. Om du har svårare besvär så prova gärna Luna Leder (Joint) Massage Emulgel som även fungerar som ett liniment.

Luna Reumassage innehåller Spiritus menthaecumsale som är antiseptisk och antiinflammatoriskt, enbärsolja och lavendelolja som är avslappningsfrämjande, lugnande och blodcirkulationsfrämjande. Produkten innehåller också Kamfer som motverkar lokal blodstockning på ett effektivt sätt.

Luna Leder (Joint) Massage Emulgel innehåller MSM som är ett ”mirakelmedel” ochbra för  brosk, senor, ligament, muskler, skelett ochhud. Boswellia och Glukosamin som är anti-inflammatoriskt och bra mot muskel och ledbesvär (även mot reumatism och artros).

Överbelastning eller dålig hållning vanlig orsak till muskelvärk

By Leder och muskler

Muskelvärk

Muskelvärk kan bero på många olika orsaker. Träning, stress eller virusinfektion kan orsaka detta, dock är en vanlig orsak helt enkelt överbelastning. Dålig hållning är också en vanlig orsak, då oftast i rygg, nacke och axlar. Detta tvingar musklerna att jobba på ett sätt dom inte är gjorda för och det leder till överbelastning och muskelspänningar.

Lindring:

Vi rekommenderar att massera och avsluta med att smörja med Luna Reumassage. Detta lindrar smärtan på ett effektivt och naturligt sätt. Luna Reumassage innehåller Spritus menthaecumsale som är antiseptisk och antiinflammatoriskt, Enbärsolja och lavendelolja som är avslappningsfrämjande, lugnande och blodcirkulationsfrämjande. Produkten innehåller även Kamfer som motverkar lokal blodstockning på ett effektivt sätt.

Latest News and Media

@anderbergmedia

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas.

Media portfolio

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country.

Bottom text test